fbpx

Vreme je da se upoznamo – Mi smo YIINII

Dobro došla u našu porodicu, draga čitateljko! Danas želimo da sa tobom podelimo nešto veoma dragoceno – priču o beskrajnoj ljubavi i podjednako velikim snovima koji su satkani u jednu reč  – YIINII. 

Ko smo mi

Za početak, hajde da otkrijemo značenje ovog neobičnog imena. YIINII je kreativna i simbolična skraćenica nastala spajanjem naših inicijala. 

  • Moje ime je Jasmina i ja sam majka dva dečaka, posvećena supruga i kreativni biohemičar. Uz to sam i idejni tvorac i – kako moj suprug kaže – srce našeg brenda. 

  • On se zove Nemanja i ne samo da je pravi tata-supermen, već i talentovani grafički inženjer i pilot, ozbiljan mastermajnd i mozak čitave operacije YIINII.

  • Imena naših sinova su Jakov i Nikolaj i oni su naš nepresušni izvor ljubavi, sreće, inspiracije i motivacije – jednom reči, duša YIINII-ja. 

Dakle, srce, mozak i duša. A kako jedno bez drugog ne možemo, zajedno se dopunjujemo i gradimo našu neverovatnu priču: Yasmina + Yakov + Nemanja + Nikolaj = Y2N2 ili tačnije YIINII

U šta verujemo i za šta se borimo

Briga o prirodi je postala naš imperativ, jer želimo da očuvamo predivnu Zemlju za naše naslednike i sve buduće generacije. Zato smo se celim srcem posvetili ovom cilju i zajedničkim snagama pronašli održivu i ekološki prihvatljivu alternativu u kozmetičkoj industriji. 


Ambalaža YIINII proizvoda napravljena je u celosti od stakla, kombinovana sa zatvaračima od bambusa i eco-friendly tubama pogodnim za reciklažu. Odlukom o korišćenju recikliranih materijala, želimo da pošaljemo snažnu poruku o važnosti lične odgovornosti, kao i brige za našu planetu, te istrajnosti u misiji da pojedinačno i zajedno pružimo svoj doprinos očuvanju životne sredine.

Kao što vidiš, naša filozofija je jednostavna, ali moćna: Na putu da spasimo planetu, spasimo sebe. 

Iz prirode, od srca, za tebe

Kroz YIINII, želimo da ti pružimo nešto više od običnih proizvoda za negu kože. Naša želja je da tvoja obična self-care rutina postane ritual opuštanja, pročišćenja i isceljenja, kako za telo tako i za um. Zato smo se okrenuli majci prirodi, te za tebe prikupili i u staklenu bočicu pretočili sve njene najbolje darove.


U svakoj teglici YIINII proizvoda pronaći ćeš pažljivo odabrane vitamine, minerale, kiseline i antioksidanse, kombinovane tako da tvojoj koži pruže najčistiju ljubav, direktno iz srca prirode. Drugim rečima, naši proizvodi nisu samo kozmetički preparati, već prirodni eliksiri za fizičko i spiritualno spa iskustvo u tvom sopstvenom domu.

Hvala ti što biraš nas, što biraš prirodu.

Ovo je tek prvo poglavlje naše knjige, ali ono što radimo danas je ono što definiše naše sutra.  Zato, hvala ti što si deo naše porodice i što zajedno sa nama postavljaš temelje za bolju budućnost. 


Nadamo se da ćeš uz YIINII osetiti svu ljubav i nežnost prirode na svojoj koži, kao i da ćeš potrošene bočice naših proizvoda uvek dopunjavati sa osmehom. To je ono što nam daje snagu da istrajemo u svom cilju i uvek ti pružimo najbolje iz prirode – jer ti to zaslužuješ.


S ljubavlju, 

Tvoja YIINII porodica

Podelite:

Poslednji blogovi

Od sna do danas: naša YIINII priča

Da li si se ikada zapitala kako je napravljena tvoja omiljena kozmetika? Ko je odabrao sastojke za kremu koju koristiš svaki dan? I kakva se to misterija krije iza etikete na bočicama u tvom kupatilu?

Newsletter