fbpx

Save the planet

Save yourself

O nama

YIINII je ime koji simbolički predstavlja našu porodicu koja je i moja najveća životna vrednost, podrška u životu i poslu. Ime je kreativna i višeslojna kombinacija slova naših imena. Moje ime je Jasmina, suprugovo Nemanja, a naša dva dečaka se zovu Jakov i Nikolaj. Otuda i Yasmina, Yakov, Nikolaj, Nemanja…

Y2N2 tačnije YIINII.

YIINII želi da inspiriše mlade devojke, svesne svoje mladosti i lepote da se na vreme pozabave i upoznaju adekvatnu negu lica i tela koja će doprineti da efekti nege budu dugoročni ako ne i trajni.

Takodje YIINII želi da potvrdi ženama koje se neguju već dugo godina, da se njihov trud isplati i da sve što su do sada radile čuva njihovu lepotu kako spolja tako i iznutra.

YIINII ima ideju da se iskoristi sve što priroda može da pruži, da da šansu do sada slabije komercijalno zastupljenim biljkama koje imaju sjajne performanse.YIINII želi da prirodu približi svojim klijentima i upozna ih sa svim mogućnostima koje ona pruža kada je u pitanju nega kože.

Voće, povrće, drveće, livadske i gajene biljke bogate su sastojcima koji doprinose zdravijem i lepšem izgledu kože. One su odbrana od štetnih uticaja iz spoljašnosti i zajedno sa zdravom ishranom i zdravim načinom života čine magični krug lepote. Pravilan odabir sastojaka koje koristimo u svakodnevnoj rutini nege doprineće da izgledamo negovano, lepo i zdravo.
Moto našeg Brenda YIINII je:

ON YOUR WAY TO SAVE THE PLANET SAVE YOURSELF

Stoga, naš izbor ambalaže je staklo u kombinaciji sa zatvaračima od bambusa i ekoloski prihvatljive tube pogodne za reciklazu. Ako budemo vodili računa o sredini i koristili materijale koji se mogu reciklirati i ponovo upotrebiti duže ćemo uživati u svim lepotama i benefitima koje pruža priroda.

YIINII kolekcija kreće sa devet proizvoda za negu lica koji imaju zajedničke sledeće osobine:
• visoka koncentracija aktivnih komponenti i maksimalni rezulatati za kratko vreme
• mogućnost međusobnog kombinovanja spram tipa kože i vrste nege koja je potrebna
• unisex
• modern
• inovativno
• vegan
• animal i eco friendly
• bez parabena i sulfata