fbpx

Politika privatnosti YIINII nature inspired cosmetics

Privatnost

YIINII nature inspired cosmetics zadržava pravo da prikuplja određene lične podatke prilikom pretrage internet stranica ovog Sajta sa ciljem da Vama pruži veći sadržaj. Svako prikupljanje takvih informacija na ovim stranicama biće sprovedeno u skladu sa pravilima o privatnosti sadržanom na ovim internet stranicama, kao i važećim propisima o zaštiti podataka o ličnosti.

Neke stranice ovog sajta bi mogle pohranjivati određene pakete informacija poznate kao “cookies” (kolačići) na Vašem računaru. Kolačići nam pomažu da ispratimo kada je stranica ovog sajta posećena i koliko ljudi je posetilo. Ovim putem se ne sakupljaju informacije o Vašem ličnom identitetu, nego se one nalaze u zbirnoj formi. Svrha ove tehnologije je prikupljanje informacija koje će nam pomoći da unapredimo svoj sajt.

Opšta politika zaštite privatnosti i podataka YIINII nature inspired cosmetics

YIINII nature inspired cosmetics poštuje Vašu privatnost. Imate pravo na zaštitu ličnih podataka: imena, adrese, telefonskog broja, adrese e-pošte i drugih podataka kao što su, IP adresa, geolokacijski podaci, itd.

Uslovi isporuke - OBAVEZNO PROČITATI

Isporuka robe

Nakon završetka poručivanja, na Vašu e-mail adresu, koju ste prijavili prilikom poručivanja, automatski će Vam stići potvrdni mail o uspešnoj kupovini. Sa tim mailom Vaša porudžbina je ušla u proces obrade i slanja. 

YIINII nature inspired cosmetics vrši isporuku na teritoriji cele Srbije, od vrata do vrata, za sve porudžbine u saradnji sa kurirskom službom Post Express. 
Sve porudžbine do 14h šaljemo istogdana. To znači da će svaka porudžbina koja stigne nakon 14h biti poslata sutradan. 
Ukoliko je vaša porudžbina napravljena u petak nakon 14h ili subotu i nedelju, biće poslata u ponedeljak i najranije će biti na odabranoj adresi u utorak. 
Dostava u roku od 24h je uobičajena za veća mesta. Taj raspored je dostupan na sajtu Post Express- a. 
Pošiljalac nije odgovoran za kašnjenja koja su prouzrokovana kašnjenjima u radu Post express kurirske službe, kašnjenjima prouzrokovanim odsustvom kupca sa adrese dostave. 
Svako manje mesto ima neki svoj ritam prijema pošiljki i raspored dostavljanja pošiljki je dostupan isključivo pozivom na kontakt telefone Post Expressa: 

011 3607 607 
0800 100 808 

Isporuka je moguća i širom sveta, u tom slučaju je potrebno da uplatu iznosa Vaše porudžbine izvršite na tekući račun. Kada izvrsite porudžbinu, na e-mail koji ste ostavili prilikom poručivanja će te dobiti broj tekućeg računa na koji je potrebno da izvršite uplatu. Nakon toga, na naš mail order@yiinii.rs možete poslati dokaz o uplati a potom Vam šaljemo paket putem pošte, gde je rok isporuke 14 radnih dana. 

Troškovi dostave na teritoriji Srbije se ne naplaćuju naknadno. Za inostranstvo troškovi dostave su u skladu sa cenovnikom pošte. 

Po prijemu pregledajte paket i ukoliko ima oštećenja slikajte i obavestite nas na mail adresu order@yiinii.rs iz naše korisničke službe će Vas ubrzo neko kontaktirati.

ZA SVE DODATNE INFORMACIJE SLOBODNO NAM SE OBRATITE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA U INBOX ILI POZIVOM NA BROJ TELEFONA 0695013222 SVAKOG RADNOG DANA OD 8h do 16h.